kanıt 25. bölüm izle , elde var hayat 21. bölüm izle , arka sokaklar 185. bölüm izle , karadağlar 9. bölüm izle , ezel 49. bölüm izle

Eyşan şimdi yollarda. Peşinde bir küçük ordu. Ezel, Cengiz, Ali, Tevfik. Ve hatta Temmuz. Taraflar sadece Eyşan’ın değil, birbirinin de peşinde. Bu kovalamaca birinin kanı dökülmeden biterse, mucize. Ama herkesin bir mucizeye ihtiyacı var. Ali, Ramiz Dayı’nın yanındaki yerini sağlamlaştırmak için, Azad, Ali’nin kalbini okumak için, Bade gerçek Ezel’in kim olduğunu görmek için, Ezel’se eski bir sayfayı kapatıp yeni bir başlangıç için bir mucize bekliyor. Yeni yıl kiminin dileklerini yerine getirecek. Kimininkini sonraya saklayacak. Kimileriyse yeni yılı hiç göremeyecek.
ezel 49. bölüm izle


Halit Karadağ, Selahattin’in aldığı senetleri geri almanın bir yolunu bulur; kumarhaneci Nafiz ve adamları Selahattin’i kaçırıp, zor kullanarak senetlerin yerini öğrenir ve senetleri Halit’ e teslim eder. Ancak unuttukları bir şey vardır; Halit’in başına büyük belalar açabilecek olan defter hala Selahattin’dedir.

Bu arada Nazlı’dan Gülali ve Gülhayat’ın birlikte olduklarını öğrenen Selahattin bunu Cemal’e söyler, Cemal de Esma Kadın’ın yönlendirmesiyle onları takip eder ve Gülhayat’la Gülali’yi öpüşürken görür. Halit’in evinde yaşamak isteyen Zuhal’le, o eve adımını bile atmak istemeyen Kadir arasında büyük bir kavga çıkar.


karadağlar 9. bölüm izle


Tunç, Rıza Babalar’da babasının gelmesini beklemektedir. Tunç, babasıyla ilgili, Rıza’ya öyle sorular sorar ki, Rıza ne cevap vereceğini bilemez. Mesut ve Sinan, Azim’le adamı Sekban’ı alıp İstanbul’a koruma evine getirirler. Mürsel, Kahtalı’yı Azim’lerin peşine takmış ve öldürmesini emretmiştir. Mesut gece nöbetindeyken evin etrafında birileri olduğunu fark eder ve hemen evi boşaltmaya çalışır. Evde bir casus olduğu anlaşılır. Bu casusta Azim’in en güvendiği adamı Sekban’dır. Her şey gittikçe daha tehlikeli olmaya başlar. Mesut ve Sinan, Azim’i de alıp bir kulübeye sığınırlar. Karşılıklı çatışma başlar. Ancak Kahtalı ve adamları çok kalabalıktır. Mesut ve Sinan iyice köşeye sıkışmıştır. Sinan’ın da yedek mermisi kalmayınca her şey çok zorlaşır.

Hüsnü, Suat’la beraber alışverişe çıkar. Elleri kolları dolu yürüyemeyecek hale gelirler. Metin ile Tekin’in kursta olduğunu sanarken, yolda karşı karşıya gelirler. Hüsnü, “oğlum ne işiniz var burada sizin kursta olmanız gerekmiyor mu?” dediğinde, çocukların cevabı “sıkıldık baba, kurs bizi sarmıyor” olur. Hüsnü o anda yıkılır. Çünkü o kursun parasının ne şartlarda ödendiğini çocuklar bilmemektedir.

arka sokaklar 185. bölüm izle


Kenan’ın evine gelen Metin’dir. Zeynep onu görünce şaşırır. Metin
Caner’in geldiğini söylemek için gelmiştir. Caner maçta sakatlandığı
için eve gönderilmiştir. Canı çok sıkkın olan Caner’in ablasından
gizlediği bir sorunu vardır. Bunu Kenan’a anlatır… Selim Sedef’e
Amerika’daki şirketin projesini kabul ettiğini bu yüzden oraya
gidebileceğini söyler. Halil, Gonca’nın romantik olmadığını söylemesi
üzerine bir şeyler yapmaya karar verir. Rıfat ile dans kursuna
giderler… Selim’in tekrar ima etmesi ile Metin Kenan ve Sedef arasında
elde var hayat 21. bölüm izle



Yeni bir yıl! Yeni umutlar! Yılbaşı gecesi öldürülen üç kurban! Geride
kalan ilginç ipuçları! Ve cevapsız sorular! Negatif enerjilerden
koruduğuna inanılan akuamarin taşı neyi sembolize ediyordu? Hüzünlü bir
yılbaşı masalı olan kibritçi kız ne anlama geliyordu? Yalnız yaşamaları
dışında kurbanları birbirine bağlayan başka ortak özellikleri var
mıydı? Üç kadının da yılbaşı gecesi öldürülmesi bir tesadüf mü, yoksa
başkomiser Orhan ve komiser Selim, bir seri katille mi karşı
karşıyalardı?


kanıt 25. bölüm izle


0 yorum:

Yorum Gönder

 
pembe maske pembe maske pembe maske